Meedenken met aannemers

Veel van onze opdrachtgevers zijn aannemers. Aannemers die bijvoorbeeld een opdracht van een particulier hebben gekregen of bouwen in eigen beheer. Voor aannemers werken wij het plan uit waarvoor zij een opdracht hebben gekregen.

Ons belangrijkste onderscheidend vermogen is dat we zoveel mogelijk met de aannemer meedenken over de bouwmethode en de materialen die het beste gebruikt kunnen worden. Waar nodig denken we mee over alternatieven zodat er voor de aannemer een optimale uitvoering kan worden gerealiseerd. Als de aannemer het werk in uitvoering heeft, ondersteunen wij het proces door alle berekeningen en tekeningen van leveranciers te controleren.

Aannemers kunnen altijd bij ons terecht voor overleg als er vragen zijn over de uitvoering of als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen. Tijdens de uitvoering komen we op het werk bij de start van het heien, als de wapening klaar is om te controleren en voor overleg over de uitvoering. Bij renovatie of verbouwing is het van belang de situatie in het werk op te nemen. Zo maken wij een goed constructief ontwerp en overleggen wij over de manier van uitvoering.

bouwplannen