Kundig advies voor particulieren

Een deel van onze opdrachtgevers bestaat uit particulieren die zelf bouwplannen hebben. Voor hen kunnen we bekijken of de plannen uitvoerbaar zijn en welke bouwmethode en materialen er het beste toegepast kunnen worden.

We maken de benodigde statische berekeningen en tekeningen. Om de uitvoering van het werk goed te laten verlopen, hebben we veelvuldig overleg met de aannemer en kunnen we desgewenst toezicht houden op de bouwplaats. Dit toezicht vindt dan plaats voor de constructieve onderdelen van heproject. Denk hierbij aan het heiwerk, de controle van de wapening voordat het beton gestort wordt of overleg met de aannemer wanneer er in het werk onduidelijkheden zijn.

Duidelijkheid staat voorop bij alles wat wij doen. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij leggen u dan een vrijblijvende offerte voor. Heeft u als particuliere opdrachtgever plannen, maar wilt u eerst de mogelijkheden onderzoeken –bijvoorbeeld voor een renovatie of verbouwing – dan komen we graag bij u langs voor een vooronderzoek.

bouwplannen